- تشخیص عسل خالص و طبیعی در حد معمول
- خواص درمانی عسل چیست؟
- رزماری نماد عشق قوی یکی از شناخته شده ترین گیاهان آشپزخانه
- ویتامین ها، محلول در آب و محلول در چربی
- فواید و کابردهای درمانی پونه کوهی
- منبع پروتئین کم چربی
- جو غنی از فیبر به نام بتا گلوکان
- پنیر منبع عالی پروتئین و کلسیم
- میگو منبع منحصر به فرد از آنتی اکسیدان
- مغز بادام از محبوب ترین آجیل های درختی جهان
- تخم مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین، با کیفیت بالا
- آهن یک ماده ضروری برای انتقال اکسیژن به تمام بدن
- هندوانه یکی از میوههای پرمصرف در فصل تابستان
- وزن ایدهآل با چای جعفری
- رزماری یا اکلیل کوهی،کاهش درد عضلانی، بهبود حافظه، تقویت سیستم ایمنی بدن
- گوشت قرمز سالم یکی از مغزی ترین غذاها
- کلسیم ماده مغذی و لازم برای رشد
- چای سبز و سیاه یک محصول طبیعی
- تغذیه سالم چیست؟
- فواید ماست خوب و سالم
- شیر یک منبع مغذی،حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها
- ید یک ریز مغذی ضروری و عنصر کمیاب
- فواید اثبات شده سرکه سیب برای سلامتی
- گیاهان دارویی برای دستگاه تنفسی و عفونت ها
- فواید خرما، تقویت انرژی، افزایش آهن، هضم غذا
- مولیبدن یک ماده مغذی ضروری برای بدن
- ویتامین D ویتامین ضروری برای جذب کلسیم
- چای سبز و سیاه
- مواد معدنی مورد نیاز بدن برای حفظ سلامتی
- کلم بروکلی، سرشار از ویتامین A ،K ،B و آهن
- ویتامین A یکی از ویتامینهای ضروری برای رشد
- چای بابونه یک داروی خانگی کاملاً امتحان شده
- فواید کشمش سیاه برای سلامتی، مویز ـ کشمش سیاه
- رژیم کاهش وزن با قهوه ترکی
- زردچوبه مکمل غذایی موثر
- مزیت های زنجبیل برای سلامتی
- زیتون در طب سنتی
- پروتئین یک عنصر مهم برای حفظ سلامتی
- جدول ویتامین ها، منابع غذایی، عملکرد، نشانه های کمبود
- فواید و مضرات شکلات تلخ
- ویتامین ها، عملکرد و منابع آنها
- ارزش غذایی پیتزا
- اهمیت تغذیه سالم
جدول ویتامین ها، منابع غذایی، عملکرد، نشانه های کمبود
ویتامین | منابع غذایی | عملکرد های بیولوژیک | نشانه های کمبود |
B۱ (تیامین) | مخمر آبجو، حبوبات آجیل، دانه های غلات گوشت سیرابی، سیب زمینی | پشتیبانی ازسوخت و ساز کربوهیدرات ها، محافظت از بافت عصبی | خستگی تحریک پذیری از دست دادن اشتها |
B۲ (ریبوفلاوین) | شیر، تخم مرغ،ماهی، گوشت، زرده تخم مرغ | تحریک متابولیسم پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها، محافظت بافت ها | آبریزش چشمها ناراحتی اعصاب اختلالات پوست وضایعات غشای مخاطی |
B۵ (اسید پانتوتنیک) | زرده تخم مرغ، جگر، کلیه | لازم به تمام فرایندهای متابولیک | خستگی اختلالات دستگاه گوارش |
B۶ (پیریدوکسین) | rosse جوانه غلات، حبوبات، سبزیجات برگ سبز، تخم مرغ، شیر، گوشت قرمز | تحریک متابولیسم پروتئین ها | تشنج، تهوع التهاب مخاط |
B۱۲(سیانوکوبالامین) | گوشت قرمز، ماهی | باعث تشکیل سلول های قرمز خون و سنتز اسیدهای نوکلئیک | عصبی بودن کم خونی |
B۳ (نیاسین) | گوشت، ماهی، غلات، حبوبات، مخمر آبجو، حبوبات | لازم به تمام فرایندهای متابولیک | بی میلی، از دست دادن اشتها اختلالات پوست سردرد |
B۴(اسید فولیک) | جگر، سبزیجات سبز، پنیر، جوانه گندم، مخمر آبجو | تضمین تولید سلول های قرمز خون و سنتز اسیدهای نوکلئیک | علائم کم خونی، ناراحتی های عصبی و رشد |
H یا B۷ (بیوتین) | مخمر، کبد، کلیه، زرده تخم مرغ، شیر، گوشت | لازم به تمام فرایندهای متابولیک | pelle بی میلی، از دست دادن اشتها، اختلالات پوستی |
C (اسید اسکوربیک) | سبزیجات سبز، میوه های خانواده مرکبات (لیمو، پرتقال)، جگر، کلیه | تشکیل کلاژن، حمل و نقل و جذب آهن، ضد عفونت | تحریک پذیری، خستگی، بی خوابی |
A (رتینول) | کره، پنیر، روغن نباتی، کبد COD، کبد | محافظت از بینایی و پوست، رشد | شب کوری، کوری، پوست خشک |
D (کلسیفرول) | شیر، کره، زرده تخم مرغ، روغن کبد ماهی، جگر | کلسیم ثابت و فسفر در استخوان ها، رشد | نرمی استخوان، پوکی استخوان، نرمی استخوان |
E (توکوفرول) | روغن زیتون و دانه ها، سبزیجات سبز، زرده تخم مرغ | محافظت بافت ها از واکنش های اکسیداسیون | اختلالات رشد، اختلالات سیستم عصبی |
K | اسفناج، کلم، سبزیجات سبز | برای لخته شدن خون ضروری | خون ریزی |
ویتامین B1 (تیامین)
ویتامین B2 (ریبوفلاوین )
ویتامین B3 (نیاسین)
ویتامین B5 (اسید )
ویتامین B6 (پیریدوکسین)