- تشخیص عسل خالص و طبیعی در حد معمول
- خواص درمانی عسل چیست؟
- رزماری نماد عشق قوی یکی از شناخته شده ترین گیاهان آشپزخانه
- ویتامین ها، محلول در آب و محلول در چربی
- فواید و کابردهای درمانی پونه کوهی
- منبع پروتئین کم چربی
- جو غنی از فیبر به نام بتا گلوکان
- پنیر منبع عالی پروتئین و کلسیم
- میگو منبع منحصر به فرد از آنتی اکسیدان
- مغز بادام از محبوب ترین آجیل های درختی جهان
- تخم مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین، با کیفیت بالا
- آهن یک ماده ضروری برای انتقال اکسیژن به تمام بدن
- هندوانه یکی از میوههای پرمصرف در فصل تابستان
- وزن ایدهآل با چای جعفری
- رزماری یا اکلیل کوهی،کاهش درد عضلانی، بهبود حافظه، تقویت سیستم ایمنی بدن
- گوشت قرمز سالم یکی از مغزی ترین غذاها
- کلسیم ماده مغذی و لازم برای رشد
- چای سبز و سیاه یک محصول طبیعی
- تغذیه سالم چیست؟
- فواید ماست خوب و سالم
- شیر یک منبع مغذی،حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها
- ید یک ریز مغذی ضروری و عنصر کمیاب
- فواید اثبات شده سرکه سیب برای سلامتی
- گیاهان دارویی برای دستگاه تنفسی و عفونت ها
- فواید خرما، تقویت انرژی، افزایش آهن، هضم غذا
- مولیبدن یک ماده مغذی ضروری برای بدن
- ویتامین D ویتامین ضروری برای جذب کلسیم
- چای سبز و سیاه
- مواد معدنی مورد نیاز بدن برای حفظ سلامتی
- کلم بروکلی، سرشار از ویتامین A ،K ،B و آهن
- ویتامین A یکی از ویتامینهای ضروری برای رشد
- چای بابونه یک داروی خانگی کاملاً امتحان شده
- فواید کشمش سیاه برای سلامتی، مویز ـ کشمش سیاه
- رژیم کاهش وزن با قهوه ترکی
- زردچوبه مکمل غذایی موثر
- مزیت های زنجبیل برای سلامتی
- زیتون در طب سنتی
- پروتئین یک عنصر مهم برای حفظ سلامتی
- جدول ویتامین ها، منابع غذایی، عملکرد، نشانه های کمبود
- فواید و مضرات شکلات تلخ
- ویتامین ها، عملکرد و منابع آنها
- ارزش غذایی پیتزا
- اهمیت تغذیه سالم
اهمیت غذایی میگو
میگو یکی از انواع غذاهای مهم و محبوب دریایی است.
خوردن میگو به عنوان بخشی از رژیم غذایی متعادل می تواند چندین ماده مغذی مهم را به فرد ارائه دهد و ممکن است برای سلامتی قلب و عروق مفید باشد.
میگو منبع منحصر به فرد از آنتی اکسیدان
میگو یک منبع منحصر به فرد از آنتی اکسیدان و مواد مغذی ضد التهاب به نام آستاکسانتین است.
میگو منبع خوبی از نیاسین، آهن، فسفر و روی، و یک منبع با ارزش از پروتئین، ویتامین B12 و سلنیوم است.
به طور طبیعی کمتر از ۲ گرم کربوهیدرات در ۱۴۵ گرم میگو آب پز یا بخار پز وجود دارد.
چربی های اشباع نشده
این ماده ی غذایی کلسترول بالایی دارد اما بیشتر چربی های موجود در میگو از اسیدهای چرب امگا ۳ و چربی های اشباع نشده است که برای بدن مفید هستند. به همین دلیل مصرف میگو، برای رژیم غذایی سالم به دلیل سطح پایین و قابل توجه چربی های اشباع شده در نظر گرفته می شود.
بر خلاف اکثر غذاهای دریایی، میگو تقریباً فاقد جیوه است، به همین دلیل برای زنانی که در دوران بارداری به دنبال به دست آوردن مزایای سلامتی غذاهای دریایی هستند، انتخابی مطمئن است.
برای افزایش پروتئین و عطر و طعم موجود در سالادها، میگوهای سرد پخته شده اضافه کنید. همچنین می توانید میگو را روی کباب پز، کباب کنید.
افزودن لیمو و ادویه جات به میگو قبل از کباب کردن عطر و طعم اضافی به میگو می دهد.
پختن و سرخ کردن میگو در کره و یا روغن، ضمن آنکه چربی کلی آن را افزایش می دهد. می تواند برخی از مزایای تغذیه ای آن را کاهش دهد.
برای پخت میگو روش های پخت و پز سالم تری را انتخاب کنید تا از مصرف میگو نهایت استفاده را ببرید.