میگو منبع منحصر به فرد از آنتی اکسیدان – تات فا

میگو منبع منحصر به فرد از آنتی اکسیدان

میگو منبع خوبی از نیاسین، آهن، فسفر و روی، و یک منبع با ارزش از پروتئین، ویتامین B12 و سلنیوم است.

میگو منبع منحصر به فرد از آنتی اکسیدان

اهمیت غذایی میگو

میگو یکی از انواع غذاهای مهم و  محبوب دریایی است.

خوردن میگو به عنوان بخشی از رژیم غذایی متعادل می تواند چندین ماده مغذی مهم را به فرد ارائه دهد و ممکن است برای سلامتی قلب و عروق مفید باشد.

میگو منبع منحصر به فرد از آنتی اکسیدان

میگو یک منبع منحصر به فرد از آنتی اکسیدان و مواد مغذی ضد التهاب به نام آستاکسانتین است.

میگو منبع خوبی از نیاسین، آهن، فسفر و روی، و یک منبع با ارزش از پروتئین، ویتامین B12 و سلنیوم است.

به طور طبیعی کمتر از ۲ گرم کربوهیدرات در ۱۴۵ گرم میگو آب پز یا بخار پز وجود دارد.

چربی های اشباع نشده

این ماده ی غذایی کلسترول بالایی دارد اما بیشتر چربی های موجود در میگو از اسیدهای چرب امگا ۳ و چربی های اشباع نشده است که برای بدن مفید هستند. به همین دلیل مصرف میگو، برای رژیم غذایی سالم به دلیل سطح پایین و قابل توجه چربی های اشباع شده در نظر گرفته می شود.

بر خلاف اکثر غذاهای دریایی، میگو تقریباً فاقد جیوه است، به همین دلیل برای زنانی که در دوران بارداری به دنبال به دست آوردن مزایای سلامتی غذاهای دریایی هستند، انتخابی مطمئن است.

برای افزایش پروتئین و عطر و طعم موجود در سالادها، میگوهای سرد پخته شده اضافه کنید. همچنین می توانید میگو را روی کباب پز، کباب کنید.

 افزودن لیمو و ادویه جات به میگو قبل از کباب کردن عطر و طعم اضافی به میگو می دهد.

پختن و سرخ کردن میگو در کره و یا روغن، ضمن آنکه چربی کلی آن را افزایش می دهد. می تواند برخی از مزایای تغذیه ای آن را کاهش دهد.

برای پخت میگو روش های پخت و پز سالم تری را انتخاب کنید تا از مصرف میگو نهایت استفاده را ببرید.