- تشخیص عسل خالص و طبیعی در حد معمول
- خواص درمانی عسل چیست؟
- رزماری نماد عشق قوی یکی از شناخته شده ترین گیاهان آشپزخانه
- ویتامین ها، محلول در آب و محلول در چربی
- فواید و کابردهای درمانی پونه کوهی
- منبع پروتئین کم چربی
- جو غنی از فیبر به نام بتا گلوکان
- پنیر منبع عالی پروتئین و کلسیم
- میگو منبع منحصر به فرد از آنتی اکسیدان
- مغز بادام از محبوب ترین آجیل های درختی جهان
- تخم مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین، با کیفیت بالا
- آهن یک ماده ضروری برای انتقال اکسیژن به تمام بدن
- هندوانه یکی از میوههای پرمصرف در فصل تابستان
- وزن ایدهآل با چای جعفری
- رزماری یا اکلیل کوهی،کاهش درد عضلانی، بهبود حافظه، تقویت سیستم ایمنی بدن
- گوشت قرمز سالم یکی از مغزی ترین غذاها
- کلسیم ماده مغذی و لازم برای رشد
- چای سبز و سیاه یک محصول طبیعی
- تغذیه سالم چیست؟
- فواید ماست خوب و سالم
- شیر یک منبع مغذی،حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها
- ید یک ریز مغذی ضروری و عنصر کمیاب
- فواید اثبات شده سرکه سیب برای سلامتی
- گیاهان دارویی برای دستگاه تنفسی و عفونت ها
- فواید خرما، تقویت انرژی، افزایش آهن، هضم غذا
- مولیبدن یک ماده مغذی ضروری برای بدن
- ویتامین D ویتامین ضروری برای جذب کلسیم
- چای سبز و سیاه
- مواد معدنی مورد نیاز بدن برای حفظ سلامتی
- کلم بروکلی، سرشار از ویتامین A ،K ،B و آهن
- ویتامین A یکی از ویتامینهای ضروری برای رشد
- چای بابونه یک داروی خانگی کاملاً امتحان شده
- فواید کشمش سیاه برای سلامتی، مویز ـ کشمش سیاه
- رژیم کاهش وزن با قهوه ترکی
- زردچوبه مکمل غذایی موثر
- مزیت های زنجبیل برای سلامتی
- زیتون در طب سنتی
- پروتئین یک عنصر مهم برای حفظ سلامتی
- جدول ویتامین ها، منابع غذایی، عملکرد، نشانه های کمبود
- فواید و مضرات شکلات تلخ
- ویتامین ها، عملکرد و منابع آنها
- ارزش غذایی پیتزا
- اهمیت تغذیه سالم
پنیر منبع عالی پروتئین و کلسیم است.
پنیر یک محصول غلیظ شده ی لبنی ساخته شده از شیر دلمه بسته است و به عنوان بخشی از رژیم غذایی انسان، از هزاران سال پیش مصرف می شود.
پنیر در انواع متفاوت و متعددی تولید می شود و یکی از متنوع ترین و مغذی ترین غذاها محسوب می شود.
پنیر به طور طبیعی حاوی بسیاری از مواد مغذی از جمله کلسیم، فسفر، پروتئین، ویتامین های محلول در چربی و ویتامین B می باشد.
پروتئین پنیر
پروتئین موجود در پنیر سرعت جذب کربوهیدرات ها را کاهش می دهد در نتیجه به تعادل سطح قند خون کمک می کند. و دربهبود خلق و خوی نیز تاثیر دارد.
پروتئین گرسنگی را کاهش می دهد و احساس رضایت را بعد از غذا و میان وعده ها حفظ می کند، در نتیجه می تواند در کاهش وزن کمک کند.
کلسیم پنیر
کلسیم موجود در پنیر می تواند به حفظ سلامتی دندان ها و استخوان ها کمک کند و از پوکی استخوان محافظت کند.
پنیر حاوی مواد مغذی مانند روی است، روی به رشد و ترمیم بافت کمک می کند، از پوست محافظت می کند و به قوی نگه داشتن ناخن ها کمک می کند.
چربی اشباع پنیر
مشکلی که در مورد پنیر وجود دارد این است که غالباً دارای چربی اشباع زیاد است و به همین دلیل می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بالا، آرتریت و از دست دادن حافظه را افزایش دهد.
تهیه پنیر یک فرایند ساده است که می توانید آن را در خانه درست کنید.
این روند با جوشیدن شیر شروع می شود و با اضافه کردن یک ماده اسیدی مانند آب لیمو یا سرکه انجام می شود. میتوان به جای آب لیمو یا سرکه از مقدار ی ماست استفاده کرد. وقتی اسیدیته شیر افزایش می یابد، شیر دلمه بسته و پروتئین از آب شیر جدا می شود. بعد از اینکه دلمه شد، می توان برای جدا کردن آب از یک صافی استفاده کرد.
نتیجه آن یک پنیر شیرین است که به راحتی خرد می شود. سرانجام می توان مواد دلخواه از جمله خامه، نمک، گیاهان و ادویه ها را برای طعم دادن به محصول نهایی اضافه کرد.