پنیر منبع عالی پروتئین و کلسیم – تات فا

پنیر منبع عالی پروتئین و کلسیم

مشکلی که در مورد پنیر وجود دارد این است که غالباً دارای چربی اشباع زیاد است و به همین دلیل می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بالا، آرتریت و از دست دادن حافظه را افزایش دهد.

پنیر

پنیر منبع عالی پروتئین و کلسیم است.

پنیر یک محصول غلیظ شده ی لبنی ساخته شده از شیر دلمه بسته است و به عنوان بخشی از رژیم غذایی انسان، از هزاران سال پیش  مصرف می شود.

 پنیر در انواع متفاوت و متعددی تولید می شود و یکی از متنوع ترین و مغذی ترین  غذاها محسوب می شود.

پنیر به طور طبیعی حاوی بسیاری از مواد مغذی از جمله کلسیم، فسفر، پروتئین، ویتامین های محلول در چربی و ویتامین B می باشد.

پروتئین پنیر

پروتئین موجود در پنیر سرعت جذب کربوهیدرات ها را کاهش می دهد در نتیجه به  تعادل سطح قند خون  کمک  می کند. و دربهبود خلق و خوی نیز تاثیر دارد.

پروتئین گرسنگی را کاهش می دهد و احساس رضایت را بعد از غذا و میان وعده ها حفظ می کند، در نتیجه می تواند در کاهش وزن کمک کند.

کلسیم پنیر

کلسیم موجود در پنیر می تواند به حفظ سلامتی دندان ها و استخوان ها کمک کند و از پوکی استخوان محافظت کند.

پنیر حاوی مواد مغذی مانند روی است، روی به رشد و ترمیم بافت کمک می کند، از پوست محافظت می کند و به قوی نگه داشتن ناخن ها کمک می کند.

چربی اشباع پنیر

مشکلی که در مورد پنیر وجود دارد این است که غالباً دارای چربی اشباع زیاد است و به همین دلیل می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بالا، آرتریت و از دست دادن حافظه را افزایش دهد.

تهیه پنیر یک فرایند ساده است که می توانید آن را در خانه درست کنید.

این روند با جوشیدن شیر شروع می شود و با اضافه کردن یک ماده اسیدی مانند آب لیمو یا سرکه انجام می شود. می‌توان به جای آب لیمو یا سرکه از مقدار ی ماست استفاده کرد. وقتی اسیدیته شیر افزایش می یابد، شیر دلمه بسته و پروتئین از آب شیر جدا می شود. بعد از اینکه دلمه شد، می توان برای جدا کردن آب از یک صافی استفاده کرد.

نتیجه آن یک پنیر شیرین است که به راحتی خرد می شود. سرانجام می توان مواد دلخواه از جمله خامه، نمک، گیاهان و ادویه ها را برای طعم دادن به محصول نهایی اضافه کرد.