- تشخیص عسل خالص و طبیعی در حد معمول
- خواص درمانی عسل چیست؟
- رزماری نماد عشق قوی یکی از شناخته شده ترین گیاهان آشپزخانه
- ویتامین ها، محلول در آب و محلول در چربی
- فواید و کابردهای درمانی پونه کوهی
- منبع پروتئین کم چربی
- جو غنی از فیبر به نام بتا گلوکان
- پنیر منبع عالی پروتئین و کلسیم
- میگو منبع منحصر به فرد از آنتی اکسیدان
- مغز بادام از محبوب ترین آجیل های درختی جهان
- تخم مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین، با کیفیت بالا
- آهن یک ماده ضروری برای انتقال اکسیژن به تمام بدن
- هندوانه یکی از میوههای پرمصرف در فصل تابستان
- وزن ایدهآل با چای جعفری
- رزماری یا اکلیل کوهی،کاهش درد عضلانی، بهبود حافظه، تقویت سیستم ایمنی بدن
- گوشت قرمز سالم یکی از مغزی ترین غذاها
- کلسیم ماده مغذی و لازم برای رشد
- چای سبز و سیاه یک محصول طبیعی
- تغذیه سالم چیست؟
- فواید ماست خوب و سالم
- شیر یک منبع مغذی،حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها
- ید یک ریز مغذی ضروری و عنصر کمیاب
- فواید اثبات شده سرکه سیب برای سلامتی
- گیاهان دارویی برای دستگاه تنفسی و عفونت ها
- فواید خرما، تقویت انرژی، افزایش آهن، هضم غذا
- مولیبدن یک ماده مغذی ضروری برای بدن
- ویتامین D ویتامین ضروری برای جذب کلسیم
- چای سبز و سیاه
- مواد معدنی مورد نیاز بدن برای حفظ سلامتی
- کلم بروکلی، سرشار از ویتامین A ،K ،B و آهن
- ویتامین A یکی از ویتامینهای ضروری برای رشد
- چای بابونه یک داروی خانگی کاملاً امتحان شده
- فواید کشمش سیاه برای سلامتی، مویز ـ کشمش سیاه
- رژیم کاهش وزن با قهوه ترکی
- زردچوبه مکمل غذایی موثر
- مزیت های زنجبیل برای سلامتی
- زیتون در طب سنتی
- پروتئین یک عنصر مهم برای حفظ سلامتی
- جدول ویتامین ها، منابع غذایی، عملکرد، نشانه های کمبود
- فواید و مضرات شکلات تلخ
- ویتامین ها، عملکرد و منابع آنها
- ارزش غذایی پیتزا
- اهمیت تغذیه سالم
گوشت قرمز
گوشت قرمز یکی از غذاهای بحث برانگیز در تاریخ تغذیه است. با این وجود انسان در طول سیر تکاملی خود از آن تغذیه کرده و برای بیش از دو میلیون سال در درجه اول گوشت خوار بوده است.
یکی از بزرگترین و مضر ترین اسطوره های تغذیه در عصر حاضر این است که گوشت به یک رژیم غذایی سالم تعلق ندارد. اما واقعیت این است که گوشت قرمز سالم یکی از مغزی ترین غذاها است که تاثیر زیادی بر بدن انسان دارد.
اثرات عمیق بر سلامتی
گوشت قرمز حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی مختلف دیگر است که می تواند اثرات عمیقی بر سلامتی داشته باشد.
قند خون پایدار
گوشت به تنظیم میزان قند خون پایدار کمک می کند. قند خون پایدار در جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲، و همچنین دیگر بیماری های مزمن حیاتی است. همچنین به ثابت نگه داشتن سطح انرژی کمک می کند که با احساس سیری بین وعده های غذایی سبب کاهش هوس برای تنقلات چاق کننده و شیرینی بین وعده های غذایی می شود. که از عوامل اصلی بیماریها هستند.
رشد و ترمیم عضلانی
گوشت قرمز حاوی انواع مواد معدنی مانند روی است که به رشد و ترمیم عضلانی کمک می کند و آهن، که باعث افزایش سطح انرژی و مبارزه با خستگی می شود. گوشت قرمز همچنین حاوی کراتین ( یک ترکیب نیتروژن ) است که بهبود ترکیب پروتئین و عضلات را فراهم می کند.
پروتئین گوشت قرمز
پروتئین گوشت قرمز تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن انسان را فراهم می کند. بخش بزرگی از سلولها، عضلات و بافت از اسیدهای آمینه ساخته شده است.
اسیدهای آمینه نقش کلیدی در حمل و نقل و ذخیره سازی مواد مغذی دارند. اسیدهای آمینه بر عملکرد اندام، غدد، تاندون ها و عروق تاثیر دارند، آنها علاوه بر بهبود زخمها و ترمیم بافت به خصوص در عضلات، استخوان ها، پوست و مو، برای حذف انواع رسوبات زائد تولید شده در ارتباط با سوخت و ساز لازم هستند.
با توجه به تحقیقات انجام شده ،گیاهخواران دو تا سه برابر بیشتر از گوشت خواران از افسردگی و اضطراب رنج می برند.