- دستور العمل پخت کباب مغز دار با طعم کم نظیر
- چگونه فلفل دلمه ای تازه را فریز کنیم.
- دستورالعمل پخت نان توپی
- تهیه شربت آلبالو در خانه
- همبرگر با پنیر چدار یا پنیر دلخواه شما و سبزیجات
- کباب تابه ای
- نان صبحانه را به راحتی در خانه درست کنید
- سوپ مرغ به لطف آبلیو و سیر، یک ایمنی ساز طبیعی بدن
- نان پیتزا بدون مخمر
- کیک کره ای
- نان موز خانگی بسیار ساده و آسان
- کیک موز با تراشه های شکلات
- ترفندهایی برای آسانتر کردن کار در آشپزخانه
- شربت سرکه سیب، عسل و دارچین
- شیشلیک نوعی کباب
- استیک ماهی
- خمیر پیتزا با سیب زمینی
- استیک گوشت برای ۴ نفر
- تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری
- کباب دنده گوسفند
- آب میوه سم زدایی سبز یک سم زدایی قوی
- تولید کردن ماست در خانه
- پیتزایی در خانه درست کنید که…
- طرز تهیه کباب کوبیده
- پخت و پز یک هنر، علم، فناوری یا کاردستی
وقتی به دستور العمل های قدیمی غذاهای کبابی نگاه می کنید، ایده های مختلفی می بینید که گوشت گوسفندی به عنوان گوشت اصلی در آنها مورد استفاده قرار می گیرد، در این بین دنده کباب به علت استفاده از گوشت دنده ی گوسفند که از نرمی خاصی برخوردار است، جایگاه خاص خود را دارد. اگر می خواهید این غذای خوشمزه را روی میز غذای خود اضافه کنید، حتماً دستور تهیه دنده کباب را امتحان کنید.
مواد لازم:
- برش های گوشت دنده گوسفندی 9 – ۱۰ تکه
- نمک به مقدار لازم
- پیاز یک عدد متوسط
- سیر دو حبه
- روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
روش تهیه:
پیاز و سیر را رنده کنید.
در یک کاسه، پیاز رنده شده، سیر و روغن زیتون، را با هم مخلوط کنید.
برش های دنده گوسفندی را در مواد اضافه کنید و به خوبی به مخلوط آغشته نمایید.
روی کاسه را با نایلون پوشانده شده و برای ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.
برای پخت از دو روش استفاده می شود.
- برای پخت دندهها را در ورق آلومینیومی پیچیده و روی سینی پخت پخش کنید، فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کرده و گوشت را در فر قرار دهید، بعد از حدود ۱ ساعت، ورق آلومینیومی را که گوشت را پوشانده، برداشته و سینی را دوباره داخل فر قرار دهید تا برشته شود.
- برش ها را به سیخ کشیده و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید. اگر کباب پز ذغالی باشد، کباب کیفیت بهتری خواهد داشت.