کباب دنده گوسفند – تات فا

کباب دنده گوسفند

وقتی به دستور العمل های قدیمی غذاهای کبابی نگاه می کنید، ایده های مختلفی می بینید که گوشت گوسفندی به عنوان گوشت اصلی در آنها مورد استفاده قرار می گیرد، در این بین دنده کباب به علت استفاده از گوشت دنده ی گوسفند که از نرمی خاصی برخوردار است، جایگاه خاص خود را دارد.

کباب دنده گوسفند

وقتی به دستور العمل های قدیمی غذاهای کبابی نگاه می کنید، ایده های مختلفی می بینید که گوشت گوسفندی به عنوان گوشت اصلی در آنها مورد استفاده قرار می گیرد، در این بین دنده کباب به علت استفاده از گوشت دنده ی گوسفند که از نرمی خاصی برخوردار است، جایگاه خاص خود را دارد. اگر می خواهید این غذای خوشمزه را روی میز غذای خود اضافه کنید، حتماً دستور تهیه دنده کباب را امتحان کنید. 

مواد لازم:

  • برش های گوشت دنده گوسفندی  9 – ۱۰ تکه
    • نمک به مقدار لازم
    • پیاز یک عدد متوسط
    • سیر دو حبه
    • روغن زیتون دو قاشق غذا خوری

روش تهیه:

پیاز و سیر را رنده کنید.

در یک کاسه، پیاز رنده شده، سیر و  روغن زیتون، را با هم مخلوط کنید.

برش های دنده گوسفندی را در مواد اضافه کنید و به خوبی به مخلوط آغشته نمایید.

روی کاسه را با نایلون پوشانده شده و برای ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.

برای پخت از دو روش استفاده می شود.

  1. برای پخت دنده‌ها را در ورق آلومینیومی پیچیده و روی سینی پخت پخش کنید، فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کرده و گوشت را در فر قرار دهید، بعد از حدود ۱ ساعت، ورق آلومینیومی را که گوشت را پوشانده، برداشته و سینی را دوباره داخل فر قرار دهید تا برشته شود.
  2. برش ها را به سیخ کشیده و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید. اگر کباب پز ذغالی باشد، کباب کیفیت بهتری خواهد داشت.