كباب تابه ای – تات فا

کباب تابه ای

کباب تابه ای در پخت کباب های تابه ای از گوشت مخلوط سردست گوساله، چرخ شده و پیاز رنده شده استفاده می شود. کباب ها با نان و سبزی به همراه گوجه سرخ شده و ماست مصرف می شود. یکی از مهمترین ویژگی کباب های تابه ای این است که کباب ها در چربی حیوانی […]

کباب

کباب تابه ای

در پخت کباب های تابه ای از گوشت مخلوط سردست گوساله، چرخ شده و پیاز رنده شده استفاده می شود.

کباب ها با نان و سبزی به همراه گوجه سرخ شده و ماست مصرف می شود.

یکی از مهمترین ویژگی کباب های تابه ای این است که کباب ها در چربی حیوانی برشته شده و طبخ می شود.

اگر گوشت چرب باشد در روغن های معمول هم مزه ی آن حقظ خواهد شد.   

ترکیبات:

گوشت سردست گوساله برای هر نفر ۱۵۰ گرم

یک عدد پیاز متوسط  برای ۳۰۰ گرم

نمک به مقدار نیاز

 فلفل و گوجه فرنگی به اندازه دلخواه

دستورالعمل:

برای ۳۰۰ گرم گوشت یک پیاز متوسط را رنده کنید و آب آن را جدا کنید. 

در یک ظرف پیاز رنده شده را با مقداری نمک به گوشت اضافه کنید و سپس مخلوط را کاملاً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

تکه های گوشت را در اندازه های دلخواه در کف دست به شکل بیضی یا گرد صاف کنید و در داخل تابه که روی حرارت ملایم قرار داده اید و روغن داخل آن داغ شده قرار بدهید.

در پایان گوجه و فلفل را نیز سرخ کنید.