- دستور العمل پخت کباب مغز دار با طعم کم نظیر
- چگونه فلفل دلمه ای تازه را فریز کنیم.
- دستورالعمل پخت نان توپی
- تهیه شربت آلبالو در خانه
- همبرگر با پنیر چدار یا پنیر دلخواه شما و سبزیجات
- کباب تابه ای
- نان صبحانه را به راحتی در خانه درست کنید
- سوپ مرغ به لطف آبلیو و سیر، یک ایمنی ساز طبیعی بدن
- نان پیتزا بدون مخمر
- کیک کره ای
- نان موز خانگی بسیار ساده و آسان
- کیک موز با تراشه های شکلات
- ترفندهایی برای آسانتر کردن کار در آشپزخانه
- شربت سرکه سیب، عسل و دارچین
- شیشلیک نوعی کباب
- استیک ماهی
- خمیر پیتزا با سیب زمینی
- استیک گوشت برای ۴ نفر
- تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری
- کباب دنده گوسفند
- آب میوه سم زدایی سبز یک سم زدایی قوی
- تولید کردن ماست در خانه
- پیتزایی در خانه درست کنید که…
- طرز تهیه کباب کوبیده
- پخت و پز یک هنر، علم، فناوری یا کاردستی
کباب تابه ای
در پخت کباب های تابه ای از گوشت مخلوط سردست گوساله، چرخ شده و پیاز رنده شده استفاده می شود.
کباب ها با نان و سبزی به همراه گوجه سرخ شده و ماست مصرف می شود.
یکی از مهمترین ویژگی کباب های تابه ای این است که کباب ها در چربی حیوانی برشته شده و طبخ می شود.
اگر گوشت چرب باشد در روغن های معمول هم مزه ی آن حقظ خواهد شد.
ترکیبات:
گوشت سردست گوساله برای هر نفر ۱۵۰ گرم
یک عدد پیاز متوسط برای ۳۰۰ گرم
نمک به مقدار نیاز
فلفل و گوجه فرنگی به اندازه دلخواه
دستورالعمل:
برای ۳۰۰ گرم گوشت یک پیاز متوسط را رنده کنید و آب آن را جدا کنید.
در یک ظرف پیاز رنده شده را با مقداری نمک به گوشت اضافه کنید و سپس مخلوط را کاملاً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
تکه های گوشت را در اندازه های دلخواه در کف دست به شکل بیضی یا گرد صاف کنید و در داخل تابه که روی حرارت ملایم قرار داده اید و روغن داخل آن داغ شده قرار بدهید.
در پایان گوجه و فلفل را نیز سرخ کنید.
پخت و پز یک هنر، علم، فناوری یا کاردستی
پخت و پز پخت و پز را می توان به عنوان یک هنر، علم، فناوری…
طرز تهیه کباب کوبیده
طرز تهیه کباب کوبیده کباب یکی از محبوب ترین و شناخته شده ترین غذاهای سنتی…
پیتزایی در خانه درست کنید که…
پیتزایی در خانه درست کنید که با برخی از بهترین پیتزاها برابری کند شما می…
تولید کردن ماست در خانه
درست کردن ماست در خانه ماست از تلقیح دو نوع باکتری مخصوص به داخل شیر…