کیک موز با تراشه های شکلات – تات فا

کیک موز با تراشه های شکلات

چگونه کیک را درست می کنیم؟ هیچ نوع مواد تشکیل دهنده فانتزی در تهیه ی این کیک وجود ندارد و احتمالاً همه موادی که برای تهیه این کیک نیاز دارید در آشپزخانه شما وجود دارد.

کیک موز با تراشه های شکلات

کیک موز با تراشه های شکلات

تهیه کیک موز بسیار آسان است، اضافه کردن تراشه های شکلات بسته به ذائقه دارد، می توانید تراشه هیچ  شکلاتی  را اضافه نکنید و یا قطعه هایی از آجیل را جایگزین نمایید تعویض کنید.

مواد تشکیل دهنده

۵ قاشق غذاخوری (۷۰ گرم) کره

۱ فنجان (۱۹۰ گرم) آرد

۱/۲ فنجان (۵۰ گرم) شکر

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۳ عدد موز متوسط ​​رسیده، پوره شده

۱ عدد تخم مرغ بزرگ

۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۱۳۰ گرم تراشه شکلاتی با اندازه معمولی

چگونه کیک را درست می کنیم؟
هیچ نوع مواد تشکیل دهنده فانتزی در تهیه ی این کیک وجود ندارد و احتمالاً همه موادی که برای تهیه این کیک نیاز دارید در آشپزخانه شما وجود دارد.

مرحله اول: ترکیبات خشک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

آرد – ترجیح  آن است که از آرد همه منظوره استفاده کنید، اما گندم کامل نیز در این دستور العمل خوب عمل می کند، همچنین می توانید ترکیب آرد فاقد گلوتن را جایگزین کنید.

شکر قهوه ای – نگران نباشید اگر فقط شکر سفید دارید، می توانید به جای شکر قهوه ای از آن استفاده کنید.

بیکینگ پودر و جوش شیرین – در شیرینی استفاده می شوند، هر دو باعث ورآمدن و بالا رفتن حجم خمیر می شوند.

نمک – مقدار کمی نمک باعث می شود کلوچه ها طعم آور خوبی داشته باشند.

مرحله دوم: پوره کردن موزها

برای این دستور العمل، به دو موز بزرگ یا سه موز متوسط ​​نیاز دارید. موزهایی که برای این کیک استفاده می کنید مهم هستند، موزها شیرین و فوق العاده رسیده باشند. اگر تعداد زیادی لکه قهوه ای روی موزهایتان وجود دارد یا سیاه رنگ هستند، شما در راه تهیه بهترین کیک های موز هستید.

موزها را در یک کاسه بزرگ خرد کنید، برای پوره کردن موزها هیچ نیازی به میکسر یا تجهیزات فانتزی نیست، برای خرد کردن موزها از یک چنگال استفاده کنید. (پوره مایع غلیظی است که با خرد کردن مواد غذایی مانند میوه یا سبزیجات تهیه می شود.)

مرحله سوم: ترکیبات مرطوب را ترکیب کنید.

از آنجا که موز را در یک کاسه بزرگ ریختم، مواد باقی مانده کیک را مستقیماً به آنها اضافه می کنیم.

کره ذوب شده – کره طعم و بوی خوشی را به کیک ها اضافه می کند. به جای کره می توانید روغن را جایگزین کنید. کیک هایی که برای تهیه ی آنها از روغن استفاده می شود به اندازه کافی غنی نیستند، اما بافت آن سبک و نرم خواهد بود.

تخم مرغ – تخم مرغ باعث ایجاد ساختار در کیک ها می شود، تخم مرغ را ابتدا در یک ظرف به خوبی هم زده سپس به مخلوط اضافه کنید.

وانیل – پودر وانیل عطر و طعم دل‌پذیر به کیک می دهد.( وانیل گرم و خشک است و در طب سنتی وانیل را ماده‌ای نشاط‏ آور می‌دانند که با تاثیر روی سیستم عصبی و مغز انسان موجب کاهش ترس و رفع افسردگی می‌شود.)

مرحله چهارم: ترکیبات خشک و مرطوب را با هم ترکیب کرده و تراشه های شکلات را اضافه کنید

آخرین مرحله ترکیب مواد خشک با مواد مرطوب است پس از ترکیب آنها تراشه های شکلات اضافه کرده هم بزنید

چه مدت کلوچه موز در اجاق گاز پخته می شود؟

کیک ها ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می کشد تا پخت شود. برای کیک های کوچک، مدت زمان پخت  10 تا ۱۵ خواهد بود.