- دستور العمل پخت کباب مغز دار با طعم کم نظیر
- چگونه فلفل دلمه ای تازه را فریز کنیم.
- دستورالعمل پخت نان توپی
- تهیه شربت آلبالو در خانه
- همبرگر با پنیر چدار یا پنیر دلخواه شما و سبزیجات
- کباب تابه ای
- نان صبحانه را به راحتی در خانه درست کنید
- سوپ مرغ به لطف آبلیو و سیر، یک ایمنی ساز طبیعی بدن
- نان پیتزا بدون مخمر
- کیک کره ای
- نان موز خانگی بسیار ساده و آسان
- کیک موز با تراشه های شکلات
- ترفندهایی برای آسانتر کردن کار در آشپزخانه
- شربت سرکه سیب، عسل و دارچین
- شیشلیک نوعی کباب
- استیک ماهی
- خمیر پیتزا با سیب زمینی
- استیک گوشت برای ۴ نفر
- تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری
- کباب دنده گوسفند
- آب میوه سم زدایی سبز یک سم زدایی قوی
- تولید کردن ماست در خانه
- پیتزایی در خانه درست کنید که…
- طرز تهیه کباب کوبیده
- پخت و پز یک هنر، علم، فناوری یا کاردستی
نان پیتزا بدون مخمر
زمان آماده سازی : ۱۵دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
زمان کل : ۳۵ دقیقه
مواد مورد نیاز
- یک ونیم فنجان آرد، آرد کامل را امتحان کنید
- ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ فنجان شیر
- ۲ قاشق غذاخوری روغن
روش آماده کردن
- آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. شیر و روغن را اضافه کنید وهم بزنید تا یک خمیر نرم ایجاد شود.
- روی سطح تمیز کمی آرد پاشی کرده و خمیر را ۶ تا ۸ بار ورز دهید. خمیر باید نرم، اما صاف باشد. خمیر را به شکل گلوله در آورید. کاسه را از روی خمیر وارونه کنید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.
- روی یک ورق پخت، خمیر را به شکل دایره ۳۰ سانتی متری پهن کنید.
- خمیر را با دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۸ دقیقه بپزید.
- از فر خارج کنید و مواد و پنیر را به آن اضافه کنید.
- دوباره به فر برگردانید و ۱۲ تا ۲۰ دقیقه آن را بپزید.
نکته: آماده کردن پیتزا با این روش، روی اجاق گاز با استفاده از یک تابه نیز امکان پذیر است، وقتی هر دو طرف نان پخته شد، مواد را که قبلا آماده کرده اید بر روی نان بریزید و پنیر روی آن پخش کنید. شعله اجاق را کم کنید و در تابه را بگذارید و اجازه دهید پنیر در حرارت ملایم آب شود.
گرم سرو کنید.