نان پیتزا بدون مخمر – تات فا

نان پیتزا بدون مخمر

نان پیتزا بدون مخمر  زمان آماده سازی :  ۱۵دقیقهزمان پخت: ۲۰ دقیقهزمان کل : ۳۵ دقیقه  مواد مورد نیاز یک ونیم فنجان آرد، آرد کامل را امتحان کنید ۱  قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱/۲  قاشق چایخوری نمک ۱/۲  فنجان شیر ۲  قاشق غذاخوری روغن روش آماده کردن آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک […]

نان پیتزا بدون مخمر

نان پیتزا بدون مخمر

 زمان آماده سازی :  ۱۵دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
زمان کل : ۳۵ دقیقه

 مواد مورد نیاز

  • یک ونیم فنجان آرد، آرد کامل را امتحان کنید
  • ۱  قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ۱/۲  قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۲  فنجان شیر
  • ۲  قاشق غذاخوری روغن

روش آماده کردن

  1. آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.  شیر و روغن را اضافه کنید وهم بزنید تا یک خمیر نرم ایجاد شود.
  2. روی سطح تمیز کمی آرد پاشی کرده و خمیر را ۶ تا ۸ بار ورز دهید. خمیر باید نرم، اما صاف باشد. خمیر را به شکل گلوله در آورید. کاسه را از روی خمیر وارونه کنید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.
  3. روی یک ورق پخت، خمیر را به شکل دایره ۳۰ سانتی متری  پهن کنید.
  4. خمیر را با دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۸ دقیقه بپزید.
  5. از فر خارج کنید و مواد و پنیر را به آن اضافه کنید.
  6. دوباره به فر برگردانید و ۱۲ تا ۲۰ دقیقه آن را بپزید.

نکته: آماده کردن پیتزا با این روش، روی اجاق گاز با استفاده از یک تابه نیز امکان پذیر است، وقتی هر دو طرف نان پخته شد، مواد را که قبلا آماده کرده اید بر روی نان بریزید و پنیر روی آن پخش کنید. شعله اجاق را کم کنید و در تابه را بگذارید و اجازه دهید پنیر در حرارت ملایم آب شود.

 گرم سرو کنید.