- دستور العمل پخت کباب مغز دار با طعم کم نظیر
- چگونه فلفل دلمه ای تازه را فریز کنیم.
- دستورالعمل پخت نان توپی
- تهیه شربت آلبالو در خانه
- همبرگر با پنیر چدار یا پنیر دلخواه شما و سبزیجات
- کباب تابه ای
- نان صبحانه را به راحتی در خانه درست کنید
- سوپ مرغ به لطف آبلیو و سیر، یک ایمنی ساز طبیعی بدن
- نان پیتزا بدون مخمر
- کیک کره ای
- نان موز خانگی بسیار ساده و آسان
- کیک موز با تراشه های شکلات
- ترفندهایی برای آسانتر کردن کار در آشپزخانه
- شربت سرکه سیب، عسل و دارچین
- شیشلیک نوعی کباب
- استیک ماهی
- خمیر پیتزا با سیب زمینی
- استیک گوشت برای ۴ نفر
- تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری
- کباب دنده گوسفند
- آب میوه سم زدایی سبز یک سم زدایی قوی
- تولید کردن ماست در خانه
- پیتزایی در خانه درست کنید که…
- طرز تهیه کباب کوبیده
- پخت و پز یک هنر، علم، فناوری یا کاردستی
نان صبحانه
نان صبحانه را به راحتی می توانید در خانه درست کنید. در روش زیر برای آماده شدن سریع، خمیر نان به صورت مایع تهیه شده است شما می توانید با اضافه کردن آرد و مایع خمیر یا نصف قاشق چایخوری جوش شیرین خمیر سفت تهیه کنید در این صورت خمیر را ورز داده و به مدت یک تا دو ساعت در محیط آشپزخانه درون ظرفی بگذارید و روی آن را با یک پارچه بپوشانید و استراحت دهید. با این کار خمیر به عمل آمده و حجم آن نیز زیاد می شود.
مواد لازم:
تخم مرغ دو عدد » افزودن تخم مرغ اختیاری است می توانید آن را حذف کنید.
آرد دو فنجان
شیر دو فنجان
یک قاشق چایخوری نمک
کره یا روغن برای پخت و پز
دستور العمل:
برای تهیه نان، آرد را به شیر اضافه کنید و هم بزیند تا زمانی که مایع یک نواخت بدست بیاید سپس تخم مرغ ها و نمک را اضافه کرده و کمی بیشتر هم بزنید.
کره یا روغن را در تابه برزید و پخش کنید و صبر کنید تا داغ شود.
یک ملاقه از مایع خمیر را درون قابلمه داغ بریزید و آن را با پشت قاشق روغنی به صورت یکنواخت پخش کنید.
هر دو روی نان را در حرارت متوسط بپزید. این روند را تا زمانی که مایع خمیر تمام شود ادامه دهید.
برای تهیه یک نان صبحانه خوب کمی مهارت لازم است که با تمرین بدست می آید.