تهیه شربت آلبالو در خانه – تات فا

تهیه شربت آلبالو در خانه

یک دستور العمل آسان و بسیار ساده برای کسانی که آب میوه فوری و نوشیدنی گازدار را ترجیح نمی دهند.

تهیه شربت آلبالو در خانه

تهیه شربت آلبالو در خانه

یک دستور العمل آسان و بسیار ساده برای کسانی که آب میوه فوری و نوشیدنی گازدار را ترجیح نمی دهند.

آنها می توانند شربت آلبالو خانگی را تهیه کرده و بلافاصله آن را مصرف کنند یا می توانند کنسانتره آن را آماده کرده و برای مدت طولانی ذخیره کنند و در زمانهای بعد استفاده نمایند.

مواد اولیه شربت آلبالو خانگی:

  • ۵۰۰  گرم آلبالو
  • ۴  لیوان آب
  • ۱۰  قاشق غذاخوری شکر – شکر را می توانید به سلیقه خود کاهش یا افزایش دهید.
  • آب نصف یک عدد لیمو

 
تهیه شربت آلبالو خانگی :

آلبالوها را بشویید و ساقه و هسته آنها را جدا کنید این کار را در ظرف های  فلزی انجام ندهید، در صورت امکان از ظرف های چینی یا شیشه ای استفاده کنید.

 4 لیوان آب روی آلبالوهای خرد شده بریزید.

شکر را اضافه کنید و ۱ تا ۲ ساعت بجوشانید.

وقتی شربت غلظت پیدا کرد و قوام آمد آب نصف یک عدد لیمو را اضافه کنید.

اجاز بدهید شربت آلبالو خنک شود سپس آن را از الک عبور دهید.

شربت شما آماده است.