- دستور العمل پخت کباب مغز دار با طعم کم نظیر
- چگونه فلفل دلمه ای تازه را فریز کنیم.
- دستورالعمل پخت نان توپی
- تهیه شربت آلبالو در خانه
- همبرگر با پنیر چدار یا پنیر دلخواه شما و سبزیجات
- کباب تابه ای
- نان صبحانه را به راحتی در خانه درست کنید
- سوپ مرغ به لطف آبلیو و سیر، یک ایمنی ساز طبیعی بدن
- نان پیتزا بدون مخمر
- کیک کره ای
- نان موز خانگی بسیار ساده و آسان
- کیک موز با تراشه های شکلات
- ترفندهایی برای آسانتر کردن کار در آشپزخانه
- شربت سرکه سیب، عسل و دارچین
- شیشلیک نوعی کباب
- استیک ماهی
- خمیر پیتزا با سیب زمینی
- استیک گوشت برای ۴ نفر
- تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری
- کباب دنده گوسفند
- آب میوه سم زدایی سبز یک سم زدایی قوی
- تولید کردن ماست در خانه
- پیتزایی در خانه درست کنید که…
- طرز تهیه کباب کوبیده
- پخت و پز یک هنر، علم، فناوری یا کاردستی
تهیه شربت آلبالو در خانه
یک دستور العمل آسان و بسیار ساده برای کسانی که آب میوه فوری و نوشیدنی گازدار را ترجیح نمی دهند.
آنها می توانند شربت آلبالو خانگی را تهیه کرده و بلافاصله آن را مصرف کنند یا می توانند کنسانتره آن را آماده کرده و برای مدت طولانی ذخیره کنند و در زمانهای بعد استفاده نمایند.
مواد اولیه شربت آلبالو خانگی:
- ۵۰۰ گرم آلبالو
- ۴ لیوان آب
- ۱۰ قاشق غذاخوری شکر – شکر را می توانید به سلیقه خود کاهش یا افزایش دهید.
- آب نصف یک عدد لیمو
تهیه شربت آلبالو خانگی :
آلبالوها را بشویید و ساقه و هسته آنها را جدا کنید این کار را در ظرف های فلزی انجام ندهید، در صورت امکان از ظرف های چینی یا شیشه ای استفاده کنید.
4 لیوان آب روی آلبالوهای خرد شده بریزید.
شکر را اضافه کنید و ۱ تا ۲ ساعت بجوشانید.
وقتی شربت غلظت پیدا کرد و قوام آمد آب نصف یک عدد لیمو را اضافه کنید.
اجاز بدهید شربت آلبالو خنک شود سپس آن را از الک عبور دهید.
شربت شما آماده است.