نان موز خانگی بسیار ساده و آسان – تات فا

نان موز خانگی بسیار ساده و آسان

نان موز خانگی بسیار ساده و آسان برای تهیه ی نان موز به موزهای رسیده، آرد، کره، تخم مرغ، شکر و مقداری ادویه نیاز دارید، اگر دوست داشته باشید می توانید با اضافه کردن گردو یا آجیل دلخواه، نان مغذی تری تهیه کنید. نکته ای در پخت نان موز وجود دارد اینکه از موز رسیده […]

نان موز خانگی بسیار ساده و آسان

نان موز خانگی بسیار ساده و آسان

برای تهیه ی نان موز به موزهای رسیده، آرد، کره، تخم مرغ، شکر و مقداری ادویه نیاز دارید، اگر دوست داشته باشید می توانید با اضافه کردن گردو یا آجیل دلخواه، نان مغذی تری تهیه کنید.

نکته ای در پخت نان موز وجود دارد اینکه از موز رسیده استفاده کنید، موز رسیده کیفیت نان شما را افزایش می دهد.

برای آرد از آرد کیک استفاده کنید، یا ترکیبی از آرد گندم کامل و آرد  کیک استفاده کنید. فقط بخاطر داشته باشید که تغییر آرد در بافت نان تاثیر خواهد داشت.

نمک، وانیل و دارچین طعم نان را دلچسب تر می کند.

کره از چربی های پر مصرف برای تهیه نان موز است زیرا طعم کره ای به نان اضافه می کند اما شما می توانید از روغن زیتون به عنوان یک جایگزین عالی استفاده کنید.

شکر کمک می کند تا نان شیرین شود می توانید آن را به دلخواه اضافه کنید.

تخم مرغ ساختار و ثبات نان را فراهم می کند. در این دستورالعمل از دو عدد تخم مرغ استفاده می کنیم.

مواد مورد نیاز

  • ۲۰۰ گرم آرد همه منظوره
  • o       1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • o       ¼ قاشق چایخوری نمک خوب
  • ¾ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • o       3 عدد موز متوسط​​، حدود ۱ و نیم فنجان له شده، موز خالدار یا حتی سیاه بهترین هستند
  • o       8 قاشق غذاخوری (۱۰۰ گرم) کره، ذوب شده و خنک شده
  • o       ¾ فنجان (۱۵۰ گرم) شکر
  • o       2 عدد تخم مرغ بزرگ، هم زده شده
  • o       1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • o       ½ فنجان (۵۰ گرم) گردو خرد شده، اختیاری

پخت نان

تهیه خمیر

 برای تهیه خمیر مواد را با هم مخلوط کنید سعی کنید فقط تا زمانی که دیگر رگه هایی از آرد را مشاهده نکنید مواد را هم بزنید.

قالب نان را چرب کنید  اگر از ظرف شیشه ای استفاده می کنید، دمای فر را کاهش دهید.

مدت زمان پخت

حدود یک ساعت برای پخت زمان لازم است. نان وقتی پخته شد رنگ قهوه ای کم رنگ می شود.

برای تست کیک می توانید از یک خلال دندان بلند یا چاقو نیز استفاده کنید.

اگر در حین پخت، به نظر رسید بالای نان خیلی قهوه ای شده است، روی آن را به آرامی با ورق آلومینیومی بپوشانید و پخت را تا پایان کار ادامه دهید.

پس از پخت بهتر است اجازه دهید تا کیک در دمای اتاق سرد شود.