دستورالعمل پخت نان توپی – تات فا

دستورالعمل پخت نان توپی

در تهیه نان، مخلوط کردن یکی از مراحل کلیدی تعیین خصوصیات مکانیکی خمیر است که نتیجه مستقیم بر کیفیت محصول نهایی دارد.

دستورالعمل پخت نان توپی

دستورالعمل پخت نان توپی

نان ماده غذایی مورد علاقه همه

نان یکی از مواد غذایی پرمصرف است که نقش اساسی در تغذیه دارد اهمیت نان در تغذیه ناشی از تعادل کافی عناصر مغذی در ترکیبات آن است. علاوه بر آن، نان برخی از ریز مغذی ها و مواد معدنی را نیز فراهم می کند.

مراحل تولید نان شامل مخلوط کردن مواد، استراحت خمیر، تقسیم و شکل دادن و پخت است.

تهیه نان یک فرآیند پویا با تغییرات فیزیکوشیمیایی ، میکروبیولوژیکی و بیوشیمیایی مداوم است. در تهیه نان، مخلوط کردن یکی از مراحل کلیدی تعیین خصوصیات مکانیکی خمیر است که نتیجه مستقیم بر کیفیت محصول نهایی دارد.

وسایل پخت نان و کیک پزی – انواع قالب کیک،قیف و ماسوره با قیمت

مواد لازم:

 آرد یک لیوان
کره ۷۰ گرم
۱/۲قاشق چای خوری نمک
۱/۴قاشق چای خوری فلفل سیاه
۴ عدد تخم مرغ
۴ فنجان پنیر رنده شده

۱/۲قاشق چای خوری پودر جعفری

روش  پخت:
گرم کردن فر ۲۲۰ °C  
در یک قابلمه متوسط  آب ریخته، کره، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید تا به جوش بیاید.

 آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که شکل خمیر به خود بگیرد.

خمیر را به یک کاسه انتقال دهید و اجازه دهید تا خنک شود.

تخم مرغ ها را پس از اینکه در ظرف دیگری به خوبی هم زدید، به خمیر اضافه کنید.
پنیر رنده شده و جعفری را خوب مخلوط کنید . و یک قاشق غذا خوری در وسط هر توپ از خمیر قرار دهید
پخت به مدت ۱۰ دقیقه  220 °C  و یا به مدت ۲۰-۲۵  دقیقه   190 ° C

زمانی که خمیرها رنگ قهوه ای طلایی به خود گرفتند نان آماده است .

یاداشت:شما می توانید از هر نوع پنیر رنده شده و یا گیاه برای این دستور غذا استفاده کنید.

خرید انواع لوازم حرفه ای شیرینی پزی و قنادی با بهترین قیمت عالی

پیشگیری از میگرن

پیشگیری از میگرن

پیشگیری از میگرن سردرد خفیف گاه به گاه برای بسیاری از ما یک اتفاق تجربه…