استیک ماهی – تات فا

استیک ماهی

قطعه استیک عمود بر ستون فقرات ماهی بریده می شود و استخوان را برش می دهد. استیک حاصل، مخصوصاً در ماهی های بزرگتر ممکن است شامل یک تکه استخوان و پوست باشد، یا می تواند بدون استخوان و بدون پوست باشد. استیک معمولاً از ماهی هایی که بزرگتر هستند بریده می شود.

استیک ماهی

استیک ماهی

قطعه استیک را می توان از هر نوع ماهی که قابلیت برش داشته باشد تهیه کرد.

قطعه استیک عمود بر ستون فقرات ماهی بریده می شود و استخوان را برش می دهد. استیک حاصل، مخصوصاً در ماهی های بزرگتر ممکن است شامل یک تکه استخوان و پوست باشد، یا می تواند بدون استخوان و بدون پوست باشد. استیک معمولاً از ماهی هایی که بزرگتر هستند بریده می شود.

اغلب غذاخوری های معمولی بیشتر از استیک ماهی قزل آلا استفاده می کنند. آشپزهای رستوران ها بیشتر ترجیح می دهند از فیله هایی که از نظر ظاهری ظریف تر هستند استفاده کنند. و البته، از ماهی های تازه و منجمد نیز استفاده می کنند.

ماهی تن، ماهی قزل آلا و شمشیر ماهی به طور معمول به صورت استیک بریده می شوند.

   مواد لازم

  • ۱/۴ قطعه  فیله ماهی
  • ۱/۴ فنجان کنسانتره آب پرتقال
  • ۱/۴ فنجان آبلیمو
  • ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۲ حبه سیر، ریز خرد شده
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • روغن پخت و پز

دستورالعمل دستورالعمل

  1. مواد ذکر شده را در یک ظرف ریخته و به خوبی هم بزنید. ماهی را در مواد بخوابانید و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال قرار بدهید. مدت هر چه قدر زیاد تر باشد ماهی طعم مواد را بیشتر جذب می کند.
  2. بعد از گذشتن مدت مورد نظر مقداری روغن در تابه ریخته و ماهی را سرخ می کنیم.
  3. از گوجه، لیمو و ریحان برای تزئین استفاده کنید، یا سبزیجات دیگر که دوست دارید.

۲۶۳ کالری در هر وعده، ۹.۳ گرم چربی (۱.۴ G اشباع)، ۹.۳ گرم کربوهیدرات ، ۰.۳ گرم فیبر، ۳۴.۵ گرم پروتئین