- دستور العمل پخت کباب مغز دار با طعم کم نظیر
- چگونه فلفل دلمه ای تازه را فریز کنیم.
- دستورالعمل پخت نان توپی
- تهیه شربت آلبالو در خانه
- همبرگر با پنیر چدار یا پنیر دلخواه شما و سبزیجات
- کباب تابه ای
- نان صبحانه را به راحتی در خانه درست کنید
- سوپ مرغ به لطف آبلیو و سیر، یک ایمنی ساز طبیعی بدن
- نان پیتزا بدون مخمر
- کیک کره ای
- نان موز خانگی بسیار ساده و آسان
- کیک موز با تراشه های شکلات
- ترفندهایی برای آسانتر کردن کار در آشپزخانه
- شربت سرکه سیب، عسل و دارچین
- شیشلیک نوعی کباب
- استیک ماهی
- خمیر پیتزا با سیب زمینی
- استیک گوشت برای ۴ نفر
- تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری
- کباب دنده گوسفند
- آب میوه سم زدایی سبز یک سم زدایی قوی
- تولید کردن ماست در خانه
- پیتزایی در خانه درست کنید که…
- طرز تهیه کباب کوبیده
- پخت و پز یک هنر، علم، فناوری یا کاردستی
استیک گوشت برای ۴ نفر
طبق تعریف، استیک یک تکه گوشت است که معمولا از لاشه گوشت گوساله بریده می شود.
بیشتر استیک ها از سه منطقه اصلی لاشه یک گوساله شامل ران، فیله و دنده ها بریده می شوند.
استیک فیله نسبت به سایر برش های گوشت گوساله بسیار نرم هستند، و زمان کمتری هم برای پخت این گوشت ها لازم است.
موادلازم
۴ قطعه گوشت با برش ورقه ای (۱ قطعه به ازای هر نفر)
۱ فنجان نعناع تازه، خرد شده
4 حبه سیر، رنده شده
۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه، خرد شده
نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز
۱ پیاله ماست ساده، برای هر نفر ۱/۲
۱/۲ قاشق چای خوری نمک
خیار پوست کنده و رنده شده برای هر نفر ۱عدد.
دستورالعمل
- سیر، ریحان و خیار رنده شده را با مقداری نمک وفلفل به ماست اضافه کنید و کنار بگذارید.
- تیکه های گوشت را با سیر و نمک آغشته کرده و با اضافه کردن نعناع به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.
- مدت پخت در داخل فر داغ حدود ۵ دقیقه است (برای پخت در آتش مستفیم بطور متوسط ۵ دقیقه برای هر طرف زمان مناسبی است ).
- بعد از پخت با چاشنی ماست میل فرمایید.
۲۶۳ کالری در هر وعده، ۹.۳ گرم چربی (۱.۴ G اشباع)، ۹.۳ کربوهیدرات گرم، ۰.۳ گرم فیبر، ۳۴.۵ گرم پروتئین