استیک گوشت برای 4 نفر – تات فا

استیک گوشت برای ۴ نفر

طبق تعریف، استیک یک تکه گوشت است که معمولا از لاشه گوشت گوساله بریده می شود. بیشتر استیک ها از سه منطقه اصلی لاشه یک گوساله شامل ران، فیله و دنده ها بریده می شوند.

استیک گوشت برای 4 نفر

استیک گوشت  برای ۴ نفر

طبق تعریف، استیک یک تکه گوشت است که معمولا از لاشه گوشت گوساله بریده می شود. 

بیشتر استیک ها از سه منطقه اصلی لاشه یک گوساله شامل ران، فیله و دنده ها بریده می شوند.

استیک فیله نسبت به سایر برش های گوشت گوساله بسیار نرم هستند، و زمان کمتری هم برای پخت این گوشت ها لازم است.

موادلازم

۴ قطعه گوشت با برش ورقه ای (۱ قطعه به ازای هر نفر)

۱ فنجان نعناع تازه، خرد شده

 4 حبه سیر، رنده شده

۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه، خرد شده

نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز

۱ پیاله ماست ساده، برای هر نفر ۱/۲

۱/۲ قاشق چای خوری نمک

خیار پوست کنده و رنده شده برای هر نفر ۱عدد.

دستورالعمل

  1. سیر، ریحان و خیار رنده شده را با مقداری نمک وفلفل به ماست اضافه کنید و کنار بگذارید.
  2. تیکه های گوشت را با سیر و نمک آغشته کرده و با اضافه کردن نعناع  به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.
  3. مدت پخت در داخل فر داغ حدود ۵ دقیقه است (برای پخت در آتش مستفیم بطور متوسط ۵​​ دقیقه برای هر طرف زمان مناسبی است ).
  4. بعد از پخت با چاشنی ماست میل فرمایید.

۲۶۳ کالری در هر وعده، ۹.۳ گرم چربی (۱.۴ G اشباع)، ۹.۳ کربوهیدرات گرم، ۰.۳ گرم فیبر، ۳۴.۵ گرم پروتئین

استیک گوشت