خمیر پیتزا با سیب زمینی – تات فا

خمیر پیتزا با سیب زمینی

استفاده از سیب زمینی یکی از راه های درست کردن پیتزا و شاید رضایت بخش ترین روش بدون استفاده از خمیر است، از آنجا که سیب زمینی فاقد گلوتن است، افرادی که گلوتن برای آنها مضر است می توانند آن را با آرامش خاطر مصرف کنند.

خمیر پیتزا با سیب زمینی

خمیر پیتزا با سیب زمینی

استفاده از سیب زمینی یکی از راه های درست کردن پیتزا و شاید رضایت بخش ترین روش بدون استفاده از خمیر است، از آنجا که سیب زمینی فاقد گلوتن است، افرادی که  گلوتن برای آنها مضر است می توانند آن را با آرامش خاطر مصرف کنند.

مواد موردنیاز

سیب زمینی متوسط ۴ ال ۵ عدد

یک فنجان پنیر چدار

تخم مرغ  یک عدد

روش پخت

سیب زمینی ها را در یک ظرف ریخته و بر روی  شعله بگذارید تا پخته شوند، اگر می خواهید سیب زمینی ها راحت تر و سریعتر پخته شوند، سیب زمینی های کوچک را انتخاب کنید.

سیب زمینی های آب پز را پوست گرفته و در یک کاسه له کنید.

سیب زمینی له شده را نیم ساعت در یخچال بگذارید، به این ترتیب ، شما اطمینان حاصل خواهید کرد که سیب زمینی قوام پیدا می کند.

تخم مرغ را که قبلا هم زده اید به سیب زمینی اضافه کنید.

پنیر چدار را اضافه کنید و مخلوط را بخوبی هم بزنید تا یک خمیر یک نواخت بدست بیاورید.

خمیر را مانند تصویر زیر روی کاغذ روغنی پهن کرده و سپس آن را در فر قرار دهید تا پخته شود.

عسل خالص و طبیعی
برخی آزمایش‌های خانگی را می‌توانید برای تعیین اینکه آیا عسل احتمالاً خالص است یا خیر،…
بیشتر بخوانید
عسل خالص و طبیعی
با ترکیب عسل با سایر محصولات طبیعی مانند آبلیمو یا دارچین، می توان فعالیت دستگاه…
بیشتر بخوانید
رزماری نماد عشق قوی یکی از شناخته شده ترین گیاهان آشپزخانه
نام لاتین، رزماری می تواند به عنوان “شبنمی که متعلق به دریا است” ترجمه شود،…
بیشتر بخوانید