- دستور العمل پخت کباب مغز دار با طعم کم نظیر
- چگونه فلفل دلمه ای تازه را فریز کنیم.
- دستورالعمل پخت نان توپی
- تهیه شربت آلبالو در خانه
- همبرگر با پنیر چدار یا پنیر دلخواه شما و سبزیجات
- کباب تابه ای
- نان صبحانه را به راحتی در خانه درست کنید
- سوپ مرغ به لطف آبلیو و سیر، یک ایمنی ساز طبیعی بدن
- نان پیتزا بدون مخمر
- کیک کره ای
- نان موز خانگی بسیار ساده و آسان
- کیک موز با تراشه های شکلات
- ترفندهایی برای آسانتر کردن کار در آشپزخانه
- شربت سرکه سیب، عسل و دارچین
- شیشلیک نوعی کباب
- استیک ماهی
- خمیر پیتزا با سیب زمینی
- استیک گوشت برای ۴ نفر
- تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری
- کباب دنده گوسفند
- آب میوه سم زدایی سبز یک سم زدایی قوی
- تولید کردن ماست در خانه
- پیتزایی در خانه درست کنید که…
- طرز تهیه کباب کوبیده
- پخت و پز یک هنر، علم، فناوری یا کاردستی
خمیر پیتزا با سیب زمینی
استفاده از سیب زمینی یکی از راه های درست کردن پیتزا و شاید رضایت بخش ترین روش بدون استفاده از خمیر است، از آنجا که سیب زمینی فاقد گلوتن است، افرادی که گلوتن برای آنها مضر است می توانند آن را با آرامش خاطر مصرف کنند.
مواد موردنیاز
سیب زمینی متوسط ۴ ال ۵ عدد
یک فنجان پنیر چدار
تخم مرغ یک عدد
روش پخت
سیب زمینی ها را در یک ظرف ریخته و بر روی شعله بگذارید تا پخته شوند، اگر می خواهید سیب زمینی ها راحت تر و سریعتر پخته شوند، سیب زمینی های کوچک را انتخاب کنید.
سیب زمینی های آب پز را پوست گرفته و در یک کاسه له کنید.
سیب زمینی له شده را نیم ساعت در یخچال بگذارید، به این ترتیب ، شما اطمینان حاصل خواهید کرد که سیب زمینی قوام پیدا می کند.
تخم مرغ را که قبلا هم زده اید به سیب زمینی اضافه کنید.
پنیر چدار را اضافه کنید و مخلوط را بخوبی هم بزنید تا یک خمیر یک نواخت بدست بیاورید.
خمیر را مانند تصویر زیر روی کاغذ روغنی پهن کرده و سپس آن را در فر قرار دهید تا پخته شود.