تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری – تات فا

تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری

این یک روش تهیه سس خانگی دلخواه است که تقریباً نیم ساعت از آغاز تا پایان زمان می برد. تهیه ی سس کچاپ با پیاز رنده شده که در مقداری روغن روی حرارت متوسط، تا زمانی که پخته شده و به رنگ قهوه ای ملایم شود شروع می شود.

سس کچاپ خانگی

سس کچاپ خانگی

این یک روش تهیه سس خانگی دلخواه است که تقریباً نیم ساعت از آغاز تا پایان زمان می برد.

تهیه ی سس کچاپ با پیاز رنده شده  که در مقداری روغن روی حرارت متوسط، تا زمانی که پخته شده و به رنگ قهوه ای ملایم شود شروع می شود.

 سپس مقداری سیر، زنجبیل، فلفل قرمز، کمی شکر و ادویه را اضافه می کنیم.

 در نهایت گوجه فرنگی را اضافه کرده هم می زنیم تا زمانی که غلیظ و براق شود،

 به جای گوجه فرنگی می توان از رب رقیق شده استفاده کرد، سس کچاپ تهیه شده با این روش حدود ۱ ماه در یخچال دوام می آورد.

برای بدست آوردن مخلوط یک نواخت بهتر است از مخلوط کن استفاده شود.

مواد مورد نیاز
یک قاشق غذاخوری روغن یا کره

یک عدد پیاز متوسط ​​، رنده شده

دو حبه سیر ، خرد شده حدود ۱ قاشق غذاخوری

۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل

 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز

چهار عدد گوجه متوسط رسیده  یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی که در نصف لوان آب رقیق شود

 2تا ۵ قاشق غذاخوری شکر بسته به میزان شیرینی سس کچاپ که دوست دارید

 1/4فنجان سرکه سیب  یا انگور

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه