- دستور العمل پخت کباب مغز دار با طعم کم نظیر
- چگونه فلفل دلمه ای تازه را فریز کنیم.
- دستورالعمل پخت نان توپی
- تهیه شربت آلبالو در خانه
- همبرگر با پنیر چدار یا پنیر دلخواه شما و سبزیجات
- کباب تابه ای
- نان صبحانه را به راحتی در خانه درست کنید
- سوپ مرغ به لطف آبلیو و سیر، یک ایمنی ساز طبیعی بدن
- نان پیتزا بدون مخمر
- کیک کره ای
- نان موز خانگی بسیار ساده و آسان
- کیک موز با تراشه های شکلات
- ترفندهایی برای آسانتر کردن کار در آشپزخانه
- شربت سرکه سیب، عسل و دارچین
- شیشلیک نوعی کباب
- استیک ماهی
- خمیر پیتزا با سیب زمینی
- استیک گوشت برای ۴ نفر
- تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری
- کباب دنده گوسفند
- آب میوه سم زدایی سبز یک سم زدایی قوی
- تولید کردن ماست در خانه
- پیتزایی در خانه درست کنید که…
- طرز تهیه کباب کوبیده
- پخت و پز یک هنر، علم، فناوری یا کاردستی
سس کچاپ خانگی
این یک روش تهیه سس خانگی دلخواه است که تقریباً نیم ساعت از آغاز تا پایان زمان می برد.
تهیه ی سس کچاپ با پیاز رنده شده که در مقداری روغن روی حرارت متوسط، تا زمانی که پخته شده و به رنگ قهوه ای ملایم شود شروع می شود.
سپس مقداری سیر، زنجبیل، فلفل قرمز، کمی شکر و ادویه را اضافه می کنیم.
در نهایت گوجه فرنگی را اضافه کرده هم می زنیم تا زمانی که غلیظ و براق شود،
به جای گوجه فرنگی می توان از رب رقیق شده استفاده کرد، سس کچاپ تهیه شده با این روش حدود ۱ ماه در یخچال دوام می آورد.
برای بدست آوردن مخلوط یک نواخت بهتر است از مخلوط کن استفاده شود.
مواد مورد نیاز
یک قاشق غذاخوری روغن یا کره
یک عدد پیاز متوسط ، رنده شده
دو حبه سیر ، خرد شده حدود ۱ قاشق غذاخوری
۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل
1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
چهار عدد گوجه متوسط رسیده یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی که در نصف لوان آب رقیق شود
2تا ۵ قاشق غذاخوری شکر بسته به میزان شیرینی سس کچاپ که دوست دارید
1/4فنجان سرکه سیب یا انگور
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه