- دستور العمل پخت کباب مغز دار با طعم کم نظیر
- چگونه فلفل دلمه ای تازه را فریز کنیم.
- دستورالعمل پخت نان توپی
- تهیه شربت آلبالو در خانه
- همبرگر با پنیر چدار یا پنیر دلخواه شما و سبزیجات
- کباب تابه ای
- نان صبحانه را به راحتی در خانه درست کنید
- سوپ مرغ به لطف آبلیو و سیر، یک ایمنی ساز طبیعی بدن
- نان پیتزا بدون مخمر
- کیک کره ای
- نان موز خانگی بسیار ساده و آسان
- کیک موز با تراشه های شکلات
- ترفندهایی برای آسانتر کردن کار در آشپزخانه
- شربت سرکه سیب، عسل و دارچین
- شیشلیک نوعی کباب
- استیک ماهی
- خمیر پیتزا با سیب زمینی
- استیک گوشت برای ۴ نفر
- تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری
- کباب دنده گوسفند
- آب میوه سم زدایی سبز یک سم زدایی قوی
- تولید کردن ماست در خانه
- پیتزایی در خانه درست کنید که…
- طرز تهیه کباب کوبیده
- پخت و پز یک هنر، علم، فناوری یا کاردستی
سوپ مرغ
سوپ مرغ یکی از سوپ هایی است که باید در سفره باشد.
سوپ مرغ به لطف آبلیو و سیر موجود در آن، یک ایمنی ساز طبیعی برای بدن است.
مواد لازم برای شش نفر
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیب زمینی متوسط یک عدد
روغن۴-۵ قاشق غذاخوری
آب سه لیتر
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
آرد یک قاشق غذاخوری
ماست ۳-۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک
سیر ۲ حبه
ابلیمو۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای یک عدد
دستور تهیه سوپ مرغ
پیاز را پوست کنده و به صورت ریز خرد کنید.
قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید و دو قاشق غذا خوری روغن داخل آن بریزید و پیاز را سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود.
سه لیتر آب اضافه کنید. گوشت مرغ را داخل قابلمه بگذارید تا آپز شود.
وقتی گوشت مرغ پخته شد، آن را از قابلمه خارج کنید، آب آن را در یک کاسه کنار بگذارید و گوشت را با چنگال خرد کنید و به ففل سیاه آغشته کرده کنار بگذارید.
۲ تا ۳ قاشق روغن به قابلمه بریزید آرد را تفت دهید تا خامی آن از بین یرود.
آب مرغ را به آرامی در حالی که هم می زنید به آرد اضافه کنید.
سیب زمینی را که قبلا پوست کنده و به صورت مربع خرد کرده اید اضافه کنید.
گوشت مرغ را اضافه کنید.
ماست و تخم مرغ را در یک کاسه بخوبی مخلوط کنید و سپس مقداری از آب سوپ را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
پس از اینکه سیب زمینی ها پخته شد، مخلوط ماست و تخم مرغ را به آرامی در حالی که سوپ را، هم می زنید به سوپ اضاف کنید.
در آخر نمک سیر رنده شده و سرکه و فلفل دلمه ای را که قبلا به صورت ریز خرد کرده اید اضافه کنید و اجلزه بدهید کمی بجوشد وقتی شروع به تیره شدن کرد سوپ شما آماده است.
از سوپ خود لذت ببرید.