- دستور العمل پخت کباب مغز دار با طعم کم نظیر
- چگونه فلفل دلمه ای تازه را فریز کنیم.
- دستورالعمل پخت نان توپی
- تهیه شربت آلبالو در خانه
- همبرگر با پنیر چدار یا پنیر دلخواه شما و سبزیجات
- کباب تابه ای
- نان صبحانه را به راحتی در خانه درست کنید
- سوپ مرغ به لطف آبلیو و سیر، یک ایمنی ساز طبیعی بدن
- نان پیتزا بدون مخمر
- کیک کره ای
- نان موز خانگی بسیار ساده و آسان
- کیک موز با تراشه های شکلات
- ترفندهایی برای آسانتر کردن کار در آشپزخانه
- شربت سرکه سیب، عسل و دارچین
- شیشلیک نوعی کباب
- استیک ماهی
- خمیر پیتزا با سیب زمینی
- استیک گوشت برای ۴ نفر
- تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و فوری
- کباب دنده گوسفند
- آب میوه سم زدایی سبز یک سم زدایی قوی
- تولید کردن ماست در خانه
- پیتزایی در خانه درست کنید که…
- طرز تهیه کباب کوبیده
- پخت و پز یک هنر، علم، فناوری یا کاردستی
کیک کره ای
کیک یکی از میان وعده های پر طرفدار است که در انواع مختلف تهیه و پخته می شود. در اینجا روش پخت یک نوع کیک اسفنجی با کره شرح داده می شود.
مواد لازم:
۲۵۰ گرم کره
۲۰۰ گرم آرد شیرینی
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۲۰۰ گرم شکر
۴عدد تخم مرغ
½ قاشق چایخوری نمک
۴ قاشق غذاخوری شیر یا ماست تازه
۱ قاشق چای خوری اسانس وانیل
روش پخت:
۱. گرم کردن فر با درجه ۳۷۵ ° F
۲. آرد و بکینگ پودر را با اضافه کردن نمک خوب مخلوط کنید.و کنار بگذارید.
۳. کره و شکر را با استفاده از هم زن خوب هم بزنید تا به صورت یکنواخت در بیاید.
۴. تخم مرغ ها را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده هم بزنید.
۵. وانیل را اضافه کرده به خوبی با هم مخلوط کنید.
۶. آرد را که قبلا آماده کرده اید کم کم به مایع بدست آمده اضافه کرده و هم بزنید.
۷. در نهایت، شیر / ماست را اضافه کنید.
۸. قالب یا ظرفی که برای پختن کیک در نظر گرفته اید با مقداری کره چرب کنید.
۱۰. مخلوط را در قالب ریخته و در فر قرار دهید زمان پخت حدود ۴۰ دقیقه است.
کیک وقتی به رنگ طلایی مایل به قهوه ای شد تست کرده از اجاق خارج کنید.