کیک کره ای – تات فا

کیک کره ای

کیک کره ای کیک یکی از میان وعده های پر طرفدار است که در انواع مختلف تهیه و پخته می شود. در اینجا روش پخت یک نوع کیک اسفنجی با کره شرح داده می شود. مواد لازم: ۲۵۰ گرم کره ۲۰۰ گرم آرد شیرینی۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر۲۰۰ گرم شکر۴عدد تخم مرغ½ قاشق چایخوری نمک۴ قاشق […]

کیک کره ای

کیک کره ای

کیک یکی از میان وعده های پر طرفدار است که در انواع مختلف تهیه و پخته می شود. در اینجا روش پخت یک نوع کیک اسفنجی با کره شرح داده می شود.

مواد لازم:

۲۵۰ گرم کره
 ۲۰۰ گرم آرد شیرینی
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۲۰۰ گرم شکر
۴عدد تخم مرغ
½ قاشق چایخوری نمک
۴ قاشق غذاخوری شیر یا ماست تازه
۱ قاشق چای خوری اسانس وانیل

روش پخت:

۱. گرم کردن فر با درجه ۳۷۵ ° F

۲. آرد و بکینگ پودر را با اضافه کردن نمک خوب مخلوط کنید.و کنار بگذارید.
۳. کره و شکر را با استفاده از هم زن خوب هم بزنید تا به صورت یکنواخت در بیاید.    

۴. تخم مرغ ها را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده هم بزنید.
۵. وانیل را اضافه کرده به خوبی با هم مخلوط کنید.
۶. آرد را که قبلا آماده کرده اید  کم کم  به مایع  بدست آمده اضافه کرده و هم بزنید.
۷. در نهایت، شیر / ماست را اضافه کنید.
۸. قالب یا ظرفی که برای پختن کیک در نظر گرفته اید با مقداری کره چرب کنید.
۱۰. مخلوط را در قالب ریخته و در فر قرار دهید زمان پخت حدود ۴۰ دقیقه است.

 کیک وقتی به رنگ طلایی مایل به قهوه ای شد تست کرده از اجاق خارج کنید.