شیشلیک نوعی کباب – تات فا

شیشلیک نوعی کباب

بیشترین ارجحیت برای تهیه ی کباب شیشلیک گوشت بره است، با این حال، با گوشت گوساله نیز تهیه می شود. این نوع کباب، سالهاست که در کشورهای ایران، روسیه، ترکیه، ازبکستان، ترکمنستان و مغولستان مصرف می شود.

کباب شیشلیک

کباب شیشلیک

شیشلیک نوعی کباب است از نظر ظاهری شبیه گوشت کباب شده  است، مهمترین جنبه ای که کباب شیشلیک را با کباب کلاسیک متمایز می کند، فرایند آماده سازی و نوع گوشت آن است. بیشترین ارجحیت برای تهیه ی کباب شیشلیک گوشت بره است، با این حال، با گوشت گوساله نیز تهیه می شود. این نوع کباب، سالهاست که در کشورهای ایران، روسیه، ترکیه، ازبکستان، ترکمنستان و مغولستان مصرف می شود. کباب ششلیک، روشی سالم برای بهره مندی از ارزشهای غذایی گوشت گوسفند است،

مواد لازم

گوشت قطعه قطعه شده

پیاز رنده شده یا خرد شده در اندازه ای که قطعه های گوشت را بپوشاند

زعفران دم کرده نصف لیوان

دمبه گوسفند 

نمک

پیاز، فلفل و گوجه برای تزئین و افزودن طعم در زمان پخت

طرز تهیه

قطعه های گوشت را برای مدت حداقل ۲۴ ساعت در مخلوط مخصوصی که با پیاز رنده شده و زعفران دم کرده تهیه کرده اید استراحت دهید. این فرآیند طعم و نرمی منحصر به فردی  را به گوشتهای آماده شده برای کباب می دهد.

نحوه پخت

پیازها را به اندازه دلخواه خرد کنید، طعم پیاز جزء مهمی برای کباب شیشلیک است. قطعه های فلفل و گوجه را نیز برای رنگ آمیزی و افزودن طعم اضافه کنید.

طبق سلیقه خود تکه های کوچکی از روغن دمبه را نیز به سیخ ها اضافه کنید.

بهترین روش برای کباب کردن استفاده از ذغال است.